(iOS) Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game krāpšanās kods daudziem resursiem
Mar 15, 2022 19:21:26 GMT -1
Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 19:21:26 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudziem resursiem ▞▞▞
▞▞▞ Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game 2022 version ▞▞▞
Es novērtēju to ar 2 zvaigznēm pirms šī laika šī spēle netiek lejupielādēta, es darīju visu, nosūtīju atsauksmes, bet nē, joprojām netiek lejupielādēta:( '_'😥😥😥
Nevar spēlēt. Es būtībā tik tikko traucos no istabas uz gaiteni, galvenokārt skatoties uz grīdu. Man izdevās dabūt pāris maisus zelta un, manuprāt, 2 eyes Off the Wall. Tas ir tā, ka nekas mani nedzenā. Es nezinu, kā strādāt ar šo absurdo kontrolieri. Es mēģināju nokļūt līdz norādījumam un nokļuvu izvēlnes sadaļā, kas bija spiests izvēlēties kādu citu spēles daļu, kur spoki mani dzenāsies. Es pat nevaru pārvietoties tukšā telpā. Tas tiks ātri atinstalēts.
Es patiešām mīlu šo spēli tik daudz dažādu grūtību dēļ. Bet izstrādātājam es patiesi iesaku izmantot vairāku spēlētāju spēli. Ir daudz jautrāk spēlēt ar draugiem un ģimeni.
Si spele ir tik bailiga ka es pat bikses piedirsu
labi, bet es nesapratu stāsta sižetu. es pat nenobijos
Var apmīzt bet es nē. Ok atzīstu es baidos no tās vecenes ar orgāniem bet tā viss Ok
Tiek mēģināts vēlreiz, kad notiek lejupielāde, nav labi, ir problēma, labojiet to.... 😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😠😠
Baigi viegla! Nav baisa!
Šī nav šausmu spēles, tā ir smieklīga un smieklīgāka spēle
Pat mana māsa nenobijās 3gadi viņa ir slikta spēle
Spēle izskatās un izklausās labi, bet vienkārši nepatīk īrēšanas un meklēšanas stila spēle.
Tas ir pilnīgi pārsteidzošs,,,nav nekādu problēmu, kamēr es spēlēju šo spēli, bet dažreiz tas atpaliek, kad es spēlēju,, izņemot to, nav problēmu,, spēlējot šo spēli, klausos arī Maikla Džeksona trilleri 😂😂😂
so co play omg tik smieklīgi
Baisa spēle
Šī spēle nav interesanta. Es iesaku nelejupielādēt šo spēli, tā ir laika izšķiešana
Pat neļāva man spēlēt, tas turpināja avarēt katru reizi, kad es mēģināju spēlēt. Kad es sāku spēli, tā vienkārši sasalst
You ouo I ampo lang bayy on taka og wala koy line of the olu dzeltenum in cooking for a ko sa math ni ella gamit sa ako tikt sadalīta zemē ap Saules laikrakstu, ka viņam bija aa 3na to nku sa abuno lang kaha ta kay tag kanta ganiha nag uwan gud 5years 41game ra gud nakuha ko niya pag kahibaw niya haha nanight out sa next vid elks NAV problēmu ar olu čaumalas funkciju un pirmo termiņu drauga amatā un pirmo termiņu olas dzeltenuma prezidenta amatā aether House un pirmais termiņš plkst
tiešām lieliska spēle, man tā patīk, es tikai vēlos, lai viņi atdzīvinātu to dzidro spoku meiteni jau no pirmās acu versijas, vairāk spoku, vairāk karšu, vismaz 2 jaunas istabas savrupmājas pagrabā un augšējā stāvā, un daudz jumpscares slimnīcā. Paldies par lasīšanu
Tas ir tik biedējoši un rāpojoši, un jūs varat dzirdēt biedējošus trokšņus, un tā ir vieta, kas ir tumša un biedējoša
Man patīk šī spēle, taču mēs nespēlējam spoku režīmā, tāpēc es piešķiru 3 zvaigznes
Pss nekas bailigs nav net ir interesanta
Huiņa
Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game Авантуристичке khsm
Spēle nejiet!
Vapirs bija super.Apmizos gandriz gaismas atruma pielidoja pie manis un GAME OVER
Laba spēle
Lol
Šī spēle ir vnk forša. Tā ir Bailīga-piekrītu, Tā ir inerisanta-piekrītu. Ja kādam nervus netur, tad neiesaku spēlēt. Spēle pat tiešām ir interisanta, bailīga, u.t.t. Iesaku ielādēt visiem šo spēli.!!!👍 🤗👌
labi, vai varat kopēt šo versiju un padarīt acis par šausmām datora versijai
Tas pat neatbild, sasodīts, es mēģināju to atskaņot 3 reizes, un tas vienmēr nereaģē
Es neesmu pārliecināts, kāpēc es nevaru dabūt monstrus vai vietu no veikala, kad instalēju atpakaļ
tas ir sūdīgi!!! kad sāku to lejupielādēt, mana ierīce ar to nevar tikt galā
tas ir biedējoši, bet man patīk.😤
Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game Avventura nfew
Es iztērēju naudu par šo spēli, lai atbloķētu funkcijas, un tās visas atkal tika bloķētas... Tas ir arī kauns, jo tā ir mana mīļākā spēle.
Pixel Art: color by number ধাঁধা dwri
Normāls
Eyes: Scary Thriller - Creepy Horror Game ماجراجویی tke
Kad es lejupielādēju šo spēli, tā nedarbojās, tāpēc es mēģināju to lejupielādēt vēlreiz, un tā atkal nedarbojās, es vienkārši izdzēsu divas savas spēles tikai šai muļķīgajai spēlei.
Interesanti
Man ir ļoti bail