Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 19:18:21 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове за неограничен брой монети ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
Quando giochi da solo è totalmente truccato però amo qst gioco. Mi porta indietro new tempo quando i miei nonni erano in vita e passavamo il tempo a suon di partite!
основна игра
Мразя обаче добавките
Обичаме го
Interessante vedere questa parabola discendente con cui riuscite semper a peggiorare. Avete perso lo sviluppatore bravo? Mi sa che vi служите на продуцента на играта ново, се riuscite ad ammetterlo contattatemi.
ogni tanto si bugga ma per il resto figo
Бях гласуван за това приложение с 5 звезди, но тъй като играх вътре в игра като томбола, спечелена цинкина, около 30 жетона, на екрана се показваше натиснато „изкупи награда“, друго съобщение на екрана „беше грешка, цената ви няма да бъде загубена“, 2 дни по-късно се свързах с отдела за обслужване на клиенти, казаха, че съм играл офлайн, първо знам играта си, нямате достъп до Tombola, когато сте офлайн, така че не можете да участвате, не ме интересуват жетоните, те са затвори в 'mis - продажба на продукт"
Само бърза игра...гадна! разбъркването стана по-добре. Сега форсираме и нови игри 😫😫
Какво се случи с офлайн играта?
piace
Рекламите в последната актуализация са твърде натрапчиви - цял екран и/или мигащи. Анимациите, които са малко бавни, трябва да добавят опция за изключване. Геймплеят е добър и компютърът е доста приличен играч. Понякога имам чувството, че компютърът получава по-изгодни ръце, когато губи, но вероятно само аз не забелязвам, когато имам същата полза.
Обичам да играя Scopone, но ми се иска да е и пълният резултат от версията с 11 точки. Откривам, че обикновено играя срещу ботове, а не срещу истински хора, които винаги взимат много карти и ме карат да загубя.
Приложението вече използва реклами за известия. Деинсталиране. Иначе беше доста приятна игра.
Доста добра игра, но по дяволите път към много реклами
В 15 partite 2 vittorie e dato che non compro.....disinstallo. Ho provato a giocare dopo tanto tempo e non è cambiato niente ma d'altronde tutti и giochi sono uguali.
Обичам тази игра, толкова е пристрастяваща! Просто добавките са много досадни............това е разочарование за играта.
Една звезда свалена заради рекламите, които понякога изскачат по време на игра - не точно преди раздаването на картите. Освен това е много добро копие на истинското нещо, толкова добро, колкото може да се получи карта за игра срещу машина.
Страхотна игра!!
Рекламите са досадни и преводът е петнист в най-добрия случай, но това приложение е доста качествена игра.
Сякаш натрапчивите реклами не бяха достатъчно лоши, сега дори и да изключите аудио функциите му, той поема звука, така че не можете да слушате това, което искате. Време е да намерите нови приложения scopa и briscola.
Грешка в мултиплейър и не функциониране на disattivazione della chat.Върнете старата версия
сенза условно освобождаване
Pubbicita' interrompe il gioco ,molto invasiva.cercate altrove.
Харесвам играта, но връзката със сървъра изглежда наистина проблемна и можете да играете само единично в мултиплейър
Il gioco è fatto benissimo. Ma non appena provedi un centesimo, capiscono che puoi pagare e vieni investito da una sfortuna cosmica.
Scopa - Italian Card Game কার্ড oudu
Един от най-добрите. Би било хубаво да имате версия за купуване, за да избегнете добавки.
Scopa - Italian Card Game Kartu dcq
Non riesco a giocare con gli amici di facebook. Disinstallato sia io che loro il gioco fatto e rifatto piu volte l accesso ma nulla. Semper offline tutti gli utenti. Ризолвет
Просто приложение и работи добре. Анимациите могат да бъдат малко бавни. Мултиплейърът работи страхотно!
Играта е добра, играта на други хора е добра, но всички монети, опит, награди и какво ли още не го правят евтино. Просто искам да играя scopa. Редактиране: Пуснах звезда, защото добавиха още фалшиви игри.
Вече не е това, което беше, не можете да играете офлайн, защо? Може би ще го деинсталирам. Не го разбирай вече
Видеоклиповете вече не са налични. Можете да изчистите кеша си, да превключвате между WiFi или 4G връзка, но нищо. Оправи го!
Преди го харесвах, но сега се отърваха от всички функции, които харесвах.
Жалко...опит за игра няколко пъти...играта отказа да се зареди...ако не работи при изтегляне, няма да си губя времето да я играя. Премахнато от устройството.
Наистина добро приложение. Единственото нещо, което липсва, е възможността да поканите приятели да играят срещу вас.
Не можете да гледате видеоклипове, които позволяват допълнителни монети или жетони. Това е жалко
Проблемът е новият от януари '18 актуализация. Това бързо е абсолютно безполезно, може да бъде забавно като опция, но отнема уменията направо от играта! Моля, върнете 11 точки, поне имайте възможност!
Изпраща push известия дори когато са изключени в настройките. Самата игра е страхотна, но не искам да се занимавам с известия за игра с карти.
Чудесно е, че приложението продължава да се актуализира, но много ми хареса оригиналната версия на игра срещу ботове със спокойна музика. Ще деинсталирам, тъй като тази актуализация е твърде много за мен хаха WhatWapp, моля, уведомете ме, ако пуснете оригиналната, остаряла версия!
Наградата за видео и смяната на пъзела с думи не работят от 3 седмици
Първоначално дадох на това ревю с 5 звезди, но сега той премина на 1. Тази игра е шега. Играя 20 игри или нещо и не спечеля нито един мач и не губя стотици жетони. Трябва да поправите своя алгоритъм, защото ще се отърва от това приложение, ако не се случи скоро. Съжалявам, че не исках да се ядосвам толкова, просто нещо, което е проблем от известно време. Кога ще дойде актуализацията? Смених на 3 звезди
Още след актуализациите не се деинсталира сега fai scifo
Страхотен! Добре направена игра Scopa за android. Въпреки това, щеше да получи 5 звезди, ако мултиплейърът работеше без проблем със сървъра.
EWA: Mācieties Angļu Valodu Izglītība vbrb
gioco molto carino...non mi annoia mai!! consigliato. grafica gradevole. funziona senza интернет.
Актуализацията не се инсталира.....
Scopa - Italian Card Game 紙牌 bie
Съсипахте страхотно приложение с всичките си промени.
Приложението е неизползваемо, несъстоятелно за един играч. За игра за 2-3 части за мултиплейър è е необходимо да се подложите на giorni or pagare
Актуализация: Намалено до 2 звезди заради всички трикове, мини игри, валута и глупости. Вече не можете дори просто да играете нормална игра. Трябва да изиграете куп от 1 rounders, за да спечелите достатъчно монети, за да играете истинска игра. Лошо потребителско изживяване. Разочарован съм, това беше страхотно приложение, но сега го деинсталирах. Намалено до 4 звезди от добавянето на монети и маси. Все още страхотно приложение. Страхотна графика, интерфейс и опции.