Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 19:15:12 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beasts of Balance ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beasts of Balance IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox pul üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Beasts of Balance 2022 version ▞▞▞
Oyun gözəl görünür, amma paketin açılması təcrübəsi dəhşətlidir. Proqramın açılması sizi "no plint" ekranına kilidləyir (əvvəlki tamaşalardakı heyvanlara belə baxa bilməzsiniz). Oyun açılmamışdan əvvəl proqramı quraşdıra və ya orada nələr olduğuna dair fikir əldə edə bilməzsiniz. Plint işə salındıqdan sonra siz dərsliyə daxil olursunuz (ev düyməsi və proqramı yenidən açmaq bunun yeganə çıxış yolu kimi görünür). Tətbiqin heç bir yerində dili seçmək üçün heç bir yol yoxdur, ona görə də uşaqlarım onu oynaya bilməz. Yəqin ki, ingiliscə danışan uşaqlar üçün əyləncəli oyundur, lakin mən vebsayt/mağaza səhifəsinin dəstəklədiyi digər dillərin ümumiyyətlə mövcud olduğuna dair heç bir sübut görməmişəm.
Minimal Sudoku Tankenötter zeup
Oyun yaxşı görünür, proqram ümumilikdə cilalanmış görünür, qalib paket! Tətbiqdə yeni oyun rejimlərini gözləyirik!
Əla
Beasts of Balance 棋類遊戲 blgg
Əla kooperativ oyun!! Biz kiçik uşaqlar, böyük uşaqlar və böyüklər daxil olmaqla bir komanda kimi oynaya biləcəyimiz üçün fantastikdir.
Beasts of Balance Επιτραπέζια παιχνίδια jpk
əla ailə oyunu! mən valideynlərim və qızımla oynamışam, hamı bunu sevir.
Çox və çox əyləncə! Çox yaradıcı
Əla! 👍😍
sadəcə çox yaxşıdır, mən bu gamonu sevirəm
@ A @ A @ A @a @ #--\ ① # A Cf ff
Heyrətamiz!!! Bütün ailə üçün əyləncəlidir və kiçikləri əyləndirir.
Əla oyun çox asılılıqdır
Bütün ailəmizin sevdiyi oyun!!
Olduqca əyləncəli!!!
Məndə oyun yoxdur, amma yogscast-ın onu oynamasına baxdım və bu, heyrətamiz idi. Mən Duncan'ın öz fiqurunun olmasını sevdim!
strateji cəhətdən maraqlıdır
Tətbiq yaxşı görünür, lakin xüsusilə xal verən və ya azaldan effekt görünəndə çərçivələr nəzərəçarpacaq dərəcədə azalır. Heyvanların bir-biri ilə döyüşdüyü və ya buna bənzər bir neçə rejim olsaydı əla olardı.
Unikal nəzarətçi ilə əyləncəli oyun.
Mən Squashy-nin onu oynadığını görmüşəm və bu, çox əyləncəli və epik görünüşlü oyundur.
Super əyləncəli oyun
Əla oyun, əla konsepsiya! Mən uşaq qohumlarımla, eləcə də böyüklər dostlarımla oynayıram.Mövcud olmasını arzuladığım bir xüsusiyyət tərəqqinizi/Beasteary-ni buludda saxlamaqdır (fiziki cihazdan daha çox istifadəçi adına bağlıdır) beləliklə, müxtəlif cihazlarda qaldığınız yerdən davam edə bilərsiniz. Mən bilirəm ki, serverlər və saxlama bahadır, buna görə də bu hələ də 5 ulduza layiqdir. Mən yeni telefon aldım və yenidən başlamalı oldum, amma düşünürəm ki, bu, yığmaya getmək üçün bir bəhanədir.
yaxşı oyundur, lakin o, mənim Chromebook-da işləmir, donur və/yaxud çökməyə davam edir
Beast of Balance Jeux de société svq
Həqiqətən yaxşıdır, lakin platforma kiçikdir
Sərin
Uşaqlar oyunları sevirlər!
Kickstarter-də dəstəklədim və mən bunu sevirəm, təşəkkür edirəm komanda.
ƏN YAXŞI OYUN.
Mən nöqtəni qaçırdım. Fəaliyyət yox, oyun gözləyirdim.
Beasts of Balance Επιτραπέζια παιχνίδια jpk
Əyləncəli və çətin!
Bu mənim köhnə telefonumda əla işləyirdi, lakin yenisini aldım və mən boş ağ ekran aldım. Səs gedir, amma başqa heç nə yoxdur
Kickstarter-də oyunu dəstəklədi. Tamamilə qüsursuz təcrübə. Tətbiqin keyfiyyəti və bütün təcrübəni necə dəyişdirdiyi məni heyran etdi!!! İndi mənə lazım olan tək şey genişləndirmə paketi üçün təkan verməkdir! Mənə daha çox BOB lazımdır!
bu o qədər əyləncəlidir ki, alışmaq bir az vaxt tələb edir, amma bunu edəndə heyrətamizdir, həm də vaxt öldürür
Tamamilə MÖHÜBƏT! İndiyə qədər oynadığım ən əyləncəli oyunlardan biri olmalıyam. Bu, çox yaxşıdır və konsepsiya super yaradıcıdır. Tamamilə sevirəm, heç bir qüsuru yoxdur!
Beasts of Balance Stolové hry vwph
yaxşı əyləncə