Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 19:05:50 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Loop Maker Pro - Music Maker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Loop Maker Pro - Music Maker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ģeneratora izturības kodi ▞▞▞
▞▞▞ Loop Maker Pro - Music Maker 2022 version ▞▞▞
Labi, tāpēc es novērtēju. Es domāju, ka tas ir piecas zvaigznes, bet tad es to atvēru, un tas pat nesākas, es to lejupielādēju. Trīs atsevišķi telefoni, bet tomēr... Pls. Nelejupielādē to es esmu. Lūdzu, tā ir ļoti slikta lietotne, tā ir sliktākā, ko esmu redzējis
Bubble Shooter Genies নৈমিত্তিক pcn
Kāds ir "bezmaksas izmēģinājums"? Tajā ir rakstīts: “Maksa netiks iekasēta līdz (3 dienas vēlāk)”, tāpēc es devos reģistrēties, un tas man pat neļāva to darīt, nemaksājot. Tikai turpmākai uzziņai; tas nav bezmaksas izmēģinājums, ja maksājat par to pirms izmēģinājuma perioda beigām. Klientiem: nelejupielādējiet šo lietotni. Izstrādātāji jums melo tieši aiz vārtiem, un, ja jūs melojat patērētājiem, jūsu teikto nevar uztvert nopietni. Izstrādātājiem: pat neuztraucieties uz to atbildēt, jo viss, ko sakāt, visticamāk, ir meli.
Bezmaksas izmēģinājuma versija.Man ir jāiegādājas BEZMAKSAS IZMĒĢINĀJUMS!
Pārāk daudz reklāmu
Nav skaņas, kad pieskaraties cilpas paraugiem...
Stulba lietotne, ļoti kaitinoša
Nevarēja tikt garām instalēšanas ekrānam, neprasot naudu
Es ļoti ienīstu to, ka jums ir jāmaksā gandrīz 50 dolāri, lai izmantotu lietotni. Tas ir tik kaitinoši, ka nevienam nevajadzētu iegūt šo lietotni.
Loop Maker Pro - Music Maker Musiqa va audio loe
Manuprāt, skaņas pakotnes ir lieliskas, taču es domāju, ka iespēja ierakstīt ir svarīga, un es vēlētos to redzēt atjauninājumā
Tas ir nm labi
😗
Pilns ar reklāmām. Lai mēģinātu, ir jāmaksā
Labs, bet nepieciešams vokāls un spēcīgāks sitiens
😭😭😭😠😠😠😠😠Kas gan par punktu, ja ne ierakstīšanas iespēja, tērēt laiku, mani dati Pat nav pelnījuši vienu zvaigzni😠😠😠😠Es uzreiz uzstādīju. Iekļauts manā melnajā sarakstā
Labs pielietojums
Šausmīgs lejupielādes gropes spilventiņš, un jums nebūs jāmaksā, taču tas ir tāpat kā, ja vēlaties iegūt labas dīdžeju lietotnes, jums vienmēr ir jāmaksā. Tāpēc, lai neviens nesaņem šo atalgojumu, lai kļūtu par dīdžeju, tas rada vilšanos. Jums, izstrādātājiem, ir jākaunas par sevi, viņi veido tādas reklāmas kā “ak, iegūstiet šo lielisko dīdžeju lietotni bez maksas, taču tā nav bezmaksas. 😡😡😡😡
Kāpēc tas nav bezmaksas, es nevēlos to iegādāties
Sliktākā lietotne. Šajā lietotnē ir tikai reklāmas. Kad es noklikšķinu uz cilpas pogas, parādās reklāmas.
nu es joprojām izklaidējos pēc 5 minūtēm
Tā ir lieliska pieredze, tikai ļoti vienkārša, bet mans satraucošais faktors ir maksājumi, kurus es tiešām šobrīd nevaru atļauties
Piepildīts ar papildinājumiem, liek jums abonēt, pirms pat izmēģināt!
Neuztraucieties, meklējot bezmaksas mūzikas veidošanas pieredzi ilgāk par 3 dienām. Tik ilgu laiku viņi jums piešķir izmēģinājuma periodam. Vai vēlaties lielisku mūzikas veidošanas lietotni? Dodieties uz Groovepad. Visas bezmaksas mīnus pāris funkcijas, kurām nav nozīmes, tikai par reklāmas skatīšanās cenu. Katra skaņas pakotne jums ir pieejama par zemo un zemo cenu, skatoties reklāmas no 30 līdz 40 sekundēm. Šai lietotnei. Jebkura lietotne ir labāka par šo, it īpaši, ja jums tā ir jāiegādājas. kā tas palīdz visiem!Labdien
Ļoti dārgs un pilns ar papildinājumiem izmēģinājumam
Kāpēc nedarbojas? Nevar pat doties uz sākuma lapu un izveidot bezmaksas mūziku. Iestrēdzis pirmajā ekrānā Kā panākt, lai tas darbotos?
Es tiešām nezinu par lietotni, bet es tiešām sadusmojos, jo reklāmas tika automātiski atskaņotas, ļoti žēl, ka dalījos ar jums.
Loop Maker Pro - Music Maker Musik &
Ja būs 0 zvaigzne, došu. Neizmantojiet šo lietotni!! Tas automātiski iekasēja 605php no mana gcash! Es neatceros, ka būtu abonējis premium kontu! Uzmanies!
Tas 👍 labi
Gud
Instalēts un lietots nepilnas 2 minūtes jau trāpījis ar 3 30 sekunžu reklāmām. čau!
Tas ir labi
Patiešām, nevar pat demonstrēt šo lietu, ja vispirms neapņematies iegādāties gada abonementu!
Nekad nelejupielādējiet šo, viņi pieprasa veikt maksājumus sākotnējā posmā. Pat nedod mums paskatīties apkārt
interesē
tas nav slikti
Man nepatika veids, kā tas lika man izmantot abonementu, neļaujot man iziet no sākuma lapas
Neinstalējiet šo lietotni, kas spēlē ar naudu 💵, jo to nav viegli sabojāt.
Es pat nevaru lietot lietotni, ja vien jūs nemaksājat, nav Friel izmēģinājuma ar viņas pilnīgu laika izšķiešanu, ja vien jūs nemaksājat naudu, lai izmēģinātu kaut ko, ko jūs pat nezināt, vai tas ir labi
Šī lietotne ir satriecoša, tik daudz dažādu ritmu, dažādu skaņu, un jūs varat cilpot skaņu vai, kamēr veicat citu celiņu. Man nav radušās nekādas problēmas, mīlot to.
Radošs
Man tas patīk, bet nav kur glābt savu darbu..
Absolūti bezjēdzīgi. Šī lietotne nav bezmaksas. Rada iespaidu, ka tas ir bez maksas, un tas tā nav.
wooooow
Loop Maker Pro - Music Maker Musiqa va audio loe