Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 19:02:36 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Katakana Memory Hint [English] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Katakana Memory Hint [English] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generatoriaus raktų kodai ▞▞▞
▞▞▞ Katakana Memory Hint [English] 2022 version ▞▞▞
Unfortunately, while this works flawlessly for hiragana and katakana words, ... One suggestion, some time deepl translator is not good enough(most time
Iki šiol geriausia programa, skirta mokytis Katakanos. Mėnesius ir mėnesius atidėliojau, kad pagaliau išmokčiau, ir ši programa padarė tai daug lengviau, nei tikėtasi. Per kelias valandas galėjau prisiminti visą katakaną. Tikrai mokysiuosi su juo ir rekomenduosiu kitiems.
Šaunuolis
Gera ir išmananti programa japonų kalbai
Jis tinka pradedantiesiems, o kokybė ir aiškumas yra puikūs. 😍😍
Karate King Kung Fu Fight Game Rollimängud qdmf
Labai naudingas! Ačiū!
Patogu studijuojant arba atliekant greitą apžvalgos viktoriną.
Siaubinga... イ kaip auskarė ir カ kaip taurė, rimtai?
gali labai lengvai atpažinti regėjimą pagal kosminį
Katakana Memory Hint [English] การศึกษา hne
Tai tikrai man padėjo! Treniravau 2 eilutes vienu metu ir per mažiau nei savaitę išmokau visas katakanas!
Naudodamas šią programą labai greitai išmokau visų katakanų, man asmeniškai labiau patinka naudoti paveikslėlius, kad įsiminčiau simbolius, kuriems ši programa puikiai tinka. Tik norėjau, kad toje pačioje programoje būtų ir Hiragana.
Puikus.
Japanese Kanji Study 4.3.1 APK Android - ChiliAPK
Labai padėjo man prisiminti savo Katakaną
Tai nepateikia asociacijų tarp mnemonikos ir jų atstovaujamo charakterio priežasčių. Kaip turėčiau prisiminti, kad „ledai“ reiškia „a“ simbolį? Mnemonika man neturi prasmės, todėl mokymasis sukelia painiavą.
Tai tikrai labai naudinga. Hope gali suprasti kuo greičiau
Tai geriausia programa, skirta mokytis kanos. tai iš Japonijos fondo, todėl tikrai galiu pasitikėti. tai gerai sukurtas įrankis, turintis tikrą aistrą mokymui. geriau nei mano japonų kalbos mokytojas!!
jo gr8 m8 i r8 8/8 str8
Turiu koncentracijos problemų ir per kelias minutes išmokau visą pirmąją katakaną! Tikrai nepašalinsiu šio iš savo telefono ^_^ dabar, kad rasčiau hiraganai skirtą!
O Dieve. Viską sužinojau per 10 min. Geriausias sprendimas kada nors
Visko išmoko per vieną dieną
20105김민서 몇번 봐도 기억에 속속남아요
Taip pat buvau įdiegęs jų hiraganos programą ir turiu pasakyti, kad sunkiai ir atidėliodamas hiraganos ir katakanos mokymąsi, šias programas man buvo daug lengviau prisiminti. Man prireikė tik dviejų savaičių, kad pagaliau juos įvaldyčiau!
Puiku
graži sąsaja
Paraiška buvo sukurta Švietimas kategorijos iki PORO NIHONGO Android Developer. ... Kanji Memory Hint 1 [English] APK ... Katakana Memory Hint [English] APK
lengva išmokti japonų kalbos. dėkoju.
Tikrai puiki programa man, norinčiai studijuoti japonų kalbą.
labai gera programėlė, paprasta naudoti ir interaktyvus mokymasis.ありがとうございます。
Lengviausias būdas bet kokiu būdu išmokti katakaną
Įsiminė per 2-3 valandas nuolat. Tikrai naudinga!!
Anksčiau kovojau su visais simboliais. Šiuo metu aš taip greitai įsimenu šiuos dalykus, kad vos galiu tuo patikėti. Tai patenka tiesiai į mano pasąmonę. Kaip tik tai, ko man reikėjo! Ir taip lengva ir paprasta! Dėkoju!!
Gerai mokytis turi japonų kalbos
Tai aukščiausia pakopa!
Katakana Memory Hint [English] Giáo dục vtyw
Gražiai suprojektuotas
Sąžiningai, maniau, kad ši programa nebus tokia gera, bet iš tikrųjų ji tikrai naudinga. Rekomenduoju visiems, norintiems išmokti japonų kalbos, atsisiųsti tai. Manau, kad programa būtų dar geresnė, jei atliktumėte rašymo praktiką! Tai man padėjo labiau nei kitos tam tikros programos.
Puikus
Labai ačiū
Švietimas > Language ... app * Search English OR Japanese words using romaji, hiragana, or katakana * Works offline - even without a network
Puiki koncepcija, prastas vykdymas. Mnemoniką reikia patobulinti, ji turėtų būti prasminga tiek japonų, tiek anglų kalba. pvz., ledai anglų kalba neprasideda あ. Kardas tariamas せい, o ne さ.
Nėra jokių nustatymų, todėl jokiu būdu negalima išjungti to labai erzinančio garso viktorinoje. Leiskite mums sukonfigūruoti jo elgesį.