Post by righranfilowli on Mar 15, 2022 18:53:25 GMT -1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Squad: Space Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Squad: Space Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (нескінченні маркери) ▞▞▞
▞▞▞ Solar Squad: Space Attack 2022 version ▞▞▞
Дуже гарно 👌👌👌👌👌👌👌👌👍
Дійсно хороша гра з приголомшливою графікою, але занадто дорога для неї
Нове оновлення баггі, після нового оновлення максимальні очки винагороди в Endless зміщено до 340, які навіть після завершення важко, оскільки максимум, який ми отримуємо, становить від 290 до 320. Також вихованець, який скидає золоту коробку, не працює, оскільки зараз жодна коробка не випадає.
солодка гра не очікувала, що буде так добре.
Гуф-гра
Solar Squad: Space Attack ארקייד qdmn
👍👍👍😆😆😆
Нескінченний режим, потрібно виправити бійку з босом на рівні 40, бо бос не помер, я повинен убити себе, щоб завершити його. Це дратує, будь ласка, виправте це.thx.
Solar Squad: Space Attack Arcade lsn
Гра заплутана, не можна споряджати предмети через обмеження ваги, але гра не показує вашу вагу. також, що таке spd? як це працює? Інтерфейс користувача – це повний безлад.. потрібні більш детальні пояснення щодо комбінацій елементів. вибачте, ви не отримаєте від мене жодних доларів, поки не виправите це.
факс
весело
ніколи не грай
Age of War 전략 dtze
Кул!!!)))
Ця гра весела, але єдина проблема її трохи страшна для дітей
Гра, повна проблем. Немає спілкування. Немає повернення. Оновлення не працюють. Заощаджувати на кращих літаках безглуздо, тому що кулі навіть не вражають цілі, а просто проходять крізь ворогів. Коли ви купуєте щось у магазині, він не говорить вам, що ви отримуєте за гроші. Випробування літака точно не покаже вам, що робить літак. Приклад, який він показує, є надпотужним у порівнянні з фактичною покупкою. Тепер вони видалили мій обліковий запис, залишивши цей огляд
Madhavkumal@54321kumal
якби я міг дати -10*, я б так і зробив!! Не витрачайте час на те, щоб... вас попередили.
гра чудова, я ставлю 2 зірки. Єдина проблема полягає в тому, як зберегти прогрес
Чудові 👌👌 кораблі, і все має бути більше.
AFC Solar Squad: Space Attack Arkády gvia
Як грати після 60 рівня
Не буде переміщено на SD-карту
sreekarthik.s pubgy
крута маленька гра
nyoba dulu
З моменту оновлення... щоразу, коли я дивлюся додавання... воно зависає, і я повинен повністю вийти з гри... в чому справа
Yg
Навіть після такої кількості оновлень я не можу знайти опцію ігрового режиму PVP. Я зібрав усі зірки, але у мене залишилося ще кілька рангів. Але без нових рівнів я не можу цього зробити.
я купив пакет і досі не отримав його...nkt!!
Це хороший спосіб відпочити
Нудно...завантаження доповнень... видалення
Solar Squad: Space Attack Аркади qvv
🤗 ОК, але занадто просто
Звук нестерпний з самого початку, хоча я вимикаю звук і музику все одно триває. За хвилину я встановлюю та видаляю цю програму.
Бекар
Весела гра, класна графіка та звук, дали б 5 зірок, якби вона підтримувала введення стилусом. Відчуває лише кінчик пальця, і через деякий час це втомлює.
Я не можу змусити його відтворити lookssp ok, потрібно виправити це, будь ласка
N 000
AFC Solar Squad: Space Attack Arkády gvia